Daca nu ai un plan grandios de viata, doar urmeaza-ti pasiunile

Si vezi unde te duc. Iti vezi gasi punctul optim in timp ce faci ceea ce iti place. Pana la urma aici ar fi cel mai ok sa il gasesti, in mijlocul pasiunilor tale.

Sunt multi oameni care se panicheaza cand ajung pe la 30-40 de ani si realizeaza ca inca nu au un plan grandios de viata. E ca si cum nu am fi suficienti de buni daca nu avem planuri concrete de a cuceri lumea, de a candida la presedentie, daca nu am avea un ONG care sa elimine foametea in lume…

Dar adevarul este ca nu toti avem astfel de planuri grandioase. Unii dintre noi vor doar sa devina frizeri exceptionali, sa isi deschida o rulota cu clatite frantuzesti, sa isi urmeze pasiunea ca fotografi profesionisti samd. Si este in regula!

Nu vreau sa ma compar cu nimeni si cu traseul nimanui. Si nici nu vreau sa tin punctajul cu nimeni. Nu am aceleasi daruri si talente ca cei din jurul meu. Fiecare a primit anumite daruri si este dator sa le foloseasca asa cum stie mai bine.

Poate darul meu este sa scriu. Sau sa imi deschid o cantina cu preturi accesibile tuturor. Sau sa imi deschid o florarie mobila, intr-o rulota 🙂 Cine stie. Oricum am timp. Imi urmez pasiunile si nu ma grabesc. Succesul trebuie sa te prinda muncind. Si ideal este sa faci ceea ce iubesti 🙂

Sanatate maxima si mult succes in tot ce va propuneti!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...