Gandul de pace si liniste din mijlocul furtunii

Trecem prin furtuni groaznice. Le tranzitam. Trecem prin ele si le depasim. Nimeni nu este facut sa petreaca prea mult timp in mijlocul unei furtuni. Iti dai seama prin ce moment al vietii trebuie sa treci si iti dai faci un plan sa ii faci fata. Fiecare se inarmeaza cu ce poate. Fiecare isi numara prietenii, gandurile pozitive, povestile de succes care il vor inspira sa iasa din furtuna mai puternic decat a intrat.

Si ce este cel mai frumos este ca in mijlocul unei furtuni din care pare ca nu o sa mai iesi, apare un moment de pace si liniste, un moment in care iti concentrezi toata atentia si toata energia pe linistirea inimii tale. Te calmezi, te relaxezi, iti relaxezi toti muschii, dai drumul tuturor motivelor de incrancenare. Zambesti absurd dar asa de necesar. Si iti amintesti ca nimic nu dureaza la nesfarsit si ca toate lucrurile se rezolva intr-un mod miraculos cand ai credinta ca se vor rezolva in cel mai bun mod cu putinta. Si iti vei reaminti ca tot raul este inspre bine, mereu, fara nicio exceptie si fara indoiala.

In mijlocul furtunilor vietii noastre devenim cei mai puternici aparatori pe care ni-i puteam dori. Suntem cei mai buni protectori, cel mai bun sprijin la care am fi visat, cea mai solida ancora pe care o puteam primi.

Asa ca atunci cand vei trece prin urmatoarea furtuna, nu uita sa iti regasesti echilibrul, pacea si linistea in gandurile tale mai intai. Apoi le vei avea si in tot ce vei face si in toate deciziile pe care le vei lua.

 

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...