Sfetnicul tainic, de Mona Lisa Schulz

Exista carti si carti. Unele sunt memorabile, pe altele le citim doar partial. Si apoi le abandonam. Le facem cadou altor oameni, unora consideram ca li se potrivesc mai bine decat noua. Si apoi exista si acele carti memorabile, pe care ai vrea sa le faci cadou dar pentru asta va trebui sa cumperi un exemplar nou. Nu vei renunta la al tau fiindca se prea poate sa vrei sa recitesti cartea sau macar anumite pasaje minunate.

Cartea de azi este „Sfetnicul tainic”, de Mona Lisa Schulz. Este o carte foarte puternica, una pe care va invit sa o cititi cu markerul in mana, creioane, carioci, pixuri cu gel, ce vreti voi. Va veti face numeroase insemnari si poate veti scrie si comentarii personale.

Ideea de baza in jurul careia se invarte cartea este ca bolile au cauze emotionale, cel mai adesea. Si cauzele emotionale pot declansa boli si afectiuni numeroase, la care suntem sau nu predispusi din punct de vedere genetic. Daca va atrage ideea de vindecare emotionala, aceasta carte vi se potriveste.

Mona Lisa Schulz este doctor in medicina si doctor in filosofie, neuropsihiatru. Este evident ca poate diseca o afectiune din mai multe perspective.

Depresie, anxietate, oboseala, alergii, probleme de greutate si digestive. Acestea sunt doar cateva dintre bolile care pot avea cauze emotionale. Da, la baza lor pot sta si probleme hormonale si de alimentatie, clar. Insa felul in care gandim si modul in care ne modelam starea emotionala pot face diferenta intre boala si stare de sanatate.

356 de pagini are cartea si sunt pagini scrise bine, cu idei importante. Nu este o carte greu de citit. Dimpotriva, este o carte care curge lin, cu idei care se inlantuiesc minunat.

Spor la citit si sanatate maxima!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...