365 de salate pentru fiecare zi din an, de Georgeanne Brennan

365 de salate in retete simple pentru fiecare zi din an 🙂 Ce altceva sa mai vrei? Cum poti sa te mai plangi ca nu ai idei de salata sau ca salatele ti se par plictisitoare sau fade? Chiar e greu cu o asemenea carte <3

Mi-am cumparat cartea aceasta acum 1 an si de atunci o tot deschid cand vreau idei noi de salata. Asa cum stiti, salatele mele nu au niciodata carne si nici branza sau oua. Salata este salata si ar trebui, dupa parerea mea umila, sa fie altcatuita doar din ingrediente vegetale.

Ce salate veti regasi in cartea autoarei Georgeanne Brennan? 

Salate cu verdeturi si ierburi aromatice, cu nuci si seminte, cu legume coapte sau fripte pe gratar, cu legume fierte sau innabusite, cu tot felul de uleiuri vegetale virgine si extravirgine.

Cat de utila este cartea pe o scara de la 1 la 10? O consider de nota 10 pentru ca imi ofera 365 de idei de salate pe care le pot prepara cu alimentele pe care le am in casa. Lucrurile sunt simple cand improvizezi, cand iti folosesti creativitatea si cand contopesti ideile culinare dintr-o carte minunata.

Repet, salatele mele nu au carne si nici alte ingrediente de origine animala. Sa mentinem lucrurile simple, asa cum le stim noi. Salata e salata. Gratarul este altceva.

Cum sunt salatele din carte? Unele sunt minunate iar altele sunt cu adevarat geniale. Autoarea vine cu idei super tari pe baza carora te poti inspira si realiza salate delicioase si super sanatoase. Eu am eliminat carnea si legumele pe care nu le gasesc la noi pe piata si la final mi-au iesit niste salate pur si simplu uimitoare 🙂 Le servesc la mesele zilnice, precum si la mesele festive, cand am grija sa prepar minim 3-4, pentru ca niciodata nu este suficient una singura 🙂

Sanatate maxima si o zi frumoasa!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...