Nu stiu cum sunteti voi, insa eu iubesc supele asiatice si mancarea asiatica 🙂 Si in aceasta categorie intra si supele Hikari Miso – supele cu miso japonez de care te poti indragosti de la prima lingura 🙂
Miso este pasta de soia fermentata si este ceva super specific pentru Asia. Gasim pasta de soia fermentata si in China, si in Japonia, si in Coreea si nu numai. Fiecare are propria sa reteta de pasta de soia fermentata. Pasta de soia fermentata din Coreea este si ea geniala si vreau sa va spun ca nu lipseste din frigiderul meu absolut niciodata. Este in poza de mai jos.
O alta pasta Miso de calitate maxima este mai jos.
Aici este tot Hikari Miso, varianta rosie 🙂
Aici aveti Miso rosie si Miso alba, ambele delicioase, cu arome foarte asemanatoare. Si mai aveti alaturi si taitei Soba si pasta de ghimbir pe care o iubesc si o adaug la orice mancare asiatica.
Aici este pasta Miso organica, Bio 🙂 Iei cu lingura si pui in supa 🙂 Sau in orice mancare asiatica.
Cum se foloseste pasta Miso? Se dizolva in apa calda- fierbinte si poate fi consumata. Este ca un fel de adaos pentru supe si merge de minune cu taitei de orez, taitei ramen, legume si orice altceva doriti.
Pasta miso se poate adauga si in legume stir-fry, in sosuri pentru legume, in sosuri pentru taitei.
Pasta Miso se adauga in supe la final, ideal dupa ce am stins focul si am lasat supa sa se raceasca putin. Motivul este ca pasta Miso este bogata in probiotice pretioase si nu vrem sa le distrugem cu temperaturi ridicate.
Pasta Miso se poate adauga si in supa de galuste daca ma intrebati pe mine 🙂 Este binevenita in orice fel de mancare, oferind un gust sarat, condimentat foarte usor, ca un fel de cub de supa 🙂
Pasta Miso naturala are doar soia, sare, apa, orez. Deci nu va temeti ca veti gasi cine stie ce bazaconii in ea 🙂 Este super naturala.
Iar pentru cei care vor sa se bucure de supa Miso instant, exista supa la plic. Se dizolva continutul in apa calda si se consuma imediat! Garantez placeri nebanuite pentru toti iubitorii de mancare asiatica :))) Si un mic pont: adaugati si putin ghimbir, ca sa faceti magie adevarata!
Sanatate maxima si mult succes!