Pachetele de primavara, gata in 10 minute

Iubim legumele si verdeturile proaspete, cu atat mai mult cu cat sunt servite cu sosuri dulci-acrisoare, cu specific asiatic. Sunt absolut exceptionale din punct de vedere nutritional, cu putine calorii si multi nutrienti. Deci sunt un castig pentru oricine, indiferent ca este la dieta sau nu.

Ingredientele de care aveti nevoie pentru pachetele de primavara:

  • un pachet de foi de orez pentru pachetele de primavara
  • spanac proaspat – 10 – 15 frunze
  • 1 morcov mic
  • 1 ardei gras mic
  • avocado
  • somon afumat
  • ghimbir murat
  • sos dulce acrisor sau de chili
  • sos de soia

Cum se procedeaza pentru a pregati pachetele de primavara:

Foile de orez se trec rapid prin apa. Apoi se pun pe o farfurie intinsa si la mijloc se pun legumele tocate marunt + restul ingredientelor, mai putin sosurile de la final. Pachetelele de primavara se ruleaza rapid si se pun deoparte. Se servesc cu sos de soia si sos dulce-acrisor.

Partea buna este ca in foile de orez puteti pune ce doriti: ghimbir proaspat sau ghimbir murat, seminte de susan, alge de mare, somon afumat, ciuperci si orice altceva doriti.

Cel mai dificil este sa gasiti foile de orez, pe care eu le cumpar de la hipermarket. Si apoi sa le rulati ca pe sarmale. Promit sa fac poze sa vedeti cum le rulez eu dar ideea este ca e o tehnica super intuitiva. Fix ca la sarmale, ce sa mai…

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...