Taste of Beirut, retete libaneze delicioase pentru toata familia

Cine mananca la un restaurant libanez va ramane impresionat 100% de aromele minunate ale bucatariei lor. Gusturi noi, arome incredibile si o potrivire uimitoare intre ingredientele folosite. Si partea buna este ca retetele culinare libaneze nu sunt deloc dificile si nu necesita ingrediente scumpe. Dimpotriva, retetele culinare libaneze folosesc ingrediente naturale, sanatoase si accesibile.

Bulgur, Salata Fattoush, Falafel, Moghrabieh, Freekeh, Kataifi, Osmalliyeh, Arnabiyeh, Hummus, Sfeeha, Labneh, Knefeh Bel-Jeben sunt doar 5% din totalul retetelor culinare libaneze din Taste of Beirut, de Joumana Accad. Sper din suflet ca nu am scris gresit vreun nume de reteta.

Cartea este minunata, extraordinar de frumos ilustrata, cu toti pasii necesari pentru a putea obtine un rezultat perfect de fiecare data. 

Va recomand sa gasiti un magazin de alimente turcesti, arabesti, libaneze de unde sa va aprovizionati cu ingrediente, condimente si arome specifice bucatariei lor. Ele fac diferenta dintre un preparat culinar traditional romanesc si un preparat culinar libanez. Ce ar fi salata Fattoush fara sumac?

De asemenea va recomand sa mergeti sa mancati la restaurantele orientale din oras fiindca cel mai bine veti reusi sa reproduceti o reteta dupa ce ati gustat varianta originala preparata de un bucatar priceput 🙂 Probabil ca nu va iesi din prima la fel de bun dar cu incredere si rabdare veti reusi sa va apropiati de modul lor de a gati, adica minunat, senzational, natural si super sanatos!

Mult succes in tot ce faceti si spor la retete culinare sanatoase!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...