Panzanella, salată italienească de care te îndrăgostești de la prima furculiță

Panzanella este o salată pur și simplu demențială din toate punctele de vedere. Aș putea să mănânc boluri de panzanella toată ziua și aș duce-o bine merci 🙂

Ingredientele necesare: Roșii, ceapă, crutoane preparate în casă, ulei de măsline, sare, piper. Opțional adăugăm zeamă de lămâie sau zeamă de limetă pentru și mai multă aromă 🙂

Mod de preparare: Tocați mărunt roșiile și ceapă și adăugați crutoanele, uleiul de măsline, sare, piperul și zeamă de lămâie. Sunt persoane care preferă salată panzanella fără zeamă de lămâie și atunci o lasă simplă. Asta înseamnă că au roșii acre și gustoase. Mai sunt și roșii care nu au gustul acela acru de roșie veritabilă 🙂 Atunci le ajutăm noi cu puțînă zeamă de lămâie.

Va doresc spor în tot ce faceți și succes în bucătărie căci contează mult să poți să gătești bine și să te hrănești sănătos!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...