Sandvisurile la cuptor sunt printre cele mai iubite idei de preparate la noi in familie. Cine refuza un sandvis fierbinte? Este o masa gustoasa, hranitoare si foarte usor de pregatit. Si daca folositi doar ingrediente sanatoase, atunci sunteti pe cel mai bun drum catre un program serios de alimentatie sanatoasa.
De ce ingrediente aveti nevoie pentru sandvisuri la cuptor?
- chifle
- unt
- patrunjel tocat marunt
- felii de rosii
- putin usturoi
- sare
- ulei de masline
Chiflele se cresteaza putin. E ca si cum am felia dar nu mergem pana la capat cu cutitul. In aceste lacasuri putem sa incorporam ce ingrediente dorim. Eu am folosit unt cu usturoi pisat si patrunjel tocat marunt intr-unul din sandvisuri.
In celalalt am folosit rondele de rosii cu putin ulei de masline, sare si patrunjel tocat marunt.
Sandvisurile astfel formate se dau la cuptor timp de 10-20 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.
Evident ca in aceste chifle puteti folosi ce ingrediente doriti: masline, ansoa, humus, tofu, telemea, somon afumat etc. Suntem suma deciziilor pe care le luam, inclusiv cele alimentare. Asa ca folositi-va creativitatea si originalitatea intr-un mod cat mai sanatos. Rezultatele se vor vedea in mod garantat.
Sa fim sanatosi si sa avem succes in tot ce facem!