Sandvisuri la cuptor: Cele mai gustoase si sanatoase sandvisuri

Sandvisurile la cuptor sunt printre cele mai iubite idei de preparate la noi in familie. Cine refuza un sandvis fierbinte? Este o masa gustoasa, hranitoare si foarte usor de pregatit. Si daca folositi doar ingrediente sanatoase, atunci sunteti pe cel mai bun drum catre un program serios de alimentatie sanatoasa.

De ce ingrediente aveti nevoie pentru sandvisuri la cuptor?

  • chifle
  • unt
  • patrunjel tocat marunt
  • felii de rosii
  • putin usturoi
  • sare
  • ulei de masline

Chiflele se cresteaza putin. E ca si cum am felia dar nu mergem pana la capat cu cutitul. In aceste lacasuri putem sa incorporam ce ingrediente dorim. Eu am folosit unt cu usturoi pisat si patrunjel tocat marunt intr-unul din sandvisuri.

In celalalt am folosit rondele de rosii cu putin ulei de masline, sare si patrunjel tocat marunt.

Sandvisurile astfel formate se dau la cuptor timp de 10-20 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.

Evident ca in aceste chifle puteti folosi ce ingrediente doriti: masline, ansoa, humus, tofu, telemea, somon afumat etc. Suntem suma deciziilor pe care le luam, inclusiv cele alimentare. Asa ca folositi-va creativitatea si originalitatea intr-un mod cat mai sanatos. Rezultatele se vor vedea in mod garantat.

Sa fim sanatosi si sa avem succes in tot ce facem!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...